Tromso
Door: Gerard
Blijf op de hoogte en volg Gerard
05 Juni 2010 | Noorwegen, Tromsø
NB Helaas ging onze steunverlening gisteravond niet door. Niet dat we van plan waren te gaan. Het was uiteraard een gevonden postertje die iets teveel los maakte op de site. Ik heb hem daarom ook maar verwijdert vanwege enkele ..... reacties die niet op mijn reisverslag thuis horen.
05 Juni 2010 - 18:41
Joke:
Hopelijk lukt het toch nog om iets op de site te zetten want we kijken elke dag hoor!! we vinden het erg leuk om te zien wat er allemaal gebeurd is. en wat er nog komen gaat, jullie krijgen het extra druk nu dus sterkte en groetjes aan iedereen van mij. -
05 Juni 2010 - 18:43
Ben:
hoi Gerard,
Hebben jullie nog even veel te doen zeg :-)
Wat een actie!
Vandaag ben ik in Brussel o.a. in het militair oorlogsmuseum geweest. Heel indrukwekkend en aan te bevelen als je in de buurt bent.
Wel jammer dat er nu toch censuur geweest is :-(
Veel succes weer de komende dagen.
Liefs van pa -
05 Juni 2010 - 21:18
Ruud Gimbergh:
Hier nog een trouwe 'leesteraar'. Erg leuk om zo'n heel andere wereld een beetje mee te maken. -
05 Juni 2010 - 21:37
C Steur:
wat een veschil, wij liggen hier lekker in de zon te bakken,en jullie kunnen de warmme pakken er best bij hebben.Ik hoop dat alles nog steeds naar wens verloopt,aan de locatie zal het niet liggen'Ben je moet de groeten hebben van je bedrijfsleider John en van ons.
De Steurtje's -
06 Juni 2010 - 08:04
Verheultjes:
wens jullie veel plezier en sterkte in de laatste drukken dagen. -
06 Juni 2010 - 14:05
Rosalien:
Voor het thuisfront is het nu aftellen geblazen. Maar ik begrijp dat jullie nog zoveel in petto hebben dat het tot de laatste dag aan spannend blijft. Heel veel plezier bij alle nieuwe ervaringen en dat jullie heelhuids thuis mogen komen!!!! -
06 Juni 2010 - 17:56
Annemarie:
Nog een paar dagen en dan zit het erop voor jullie. Heel veel succes de komende dagen en geniet nog even van alles.
Tot donderdag!!!!!! -
06 Juni 2010 - 22:50
De Bergertjes:
Heel veel plezier nog mannen!!
Wij kijken alvast weer uit naar jullie thuiskomst :) -
07 Juni 2010 - 06:08
Linda:
Hey Gerard,
Jullie hebben je wel vermaakt hoop ik. Ik had begrepen dat de 411 weer een bbq had dit weekend.
En dat postertje moest ik wel om lachen het is tenslotte net als in Nederland als je naar een discotheek gaat en een striptease kan komen.
Nou veel plezier nog de laaste dagen en geniet ervan.
Liefs,
Linda -
07 Juni 2010 - 08:27
Ron, Karina & Kids:
Hoi John,
Wat ziet het er daar geweldig uit!!!
Geniet nog een paar dagen.
Groetjes -
07 Juni 2010 - 11:39
Evert Pereboom:
hooi luit
hier een berichtje van peer .ik heb de fotos en fimpjes gezien.ze waren erg mooi.afgelopen zaterdag was het erg warm ,wat een verschil [daar sneeuw en hier 27 graden]noch een paar dagen en dan naar huis
groetjes peer -
07 Juni 2010 - 20:03
Tessa:
Hoi Gerard
Jammer dat je de advertentie van de striptent eraf hebt gehaald, wilde graag nog een kleine reactie op iemand geven maar helaas.. Verder mooie foto's en leuke verhalen! Geniet nog even van de laatste dagen allemaal! -
08 Juni 2010 - 07:36
Dawn:
Does anything have the planning yet for the return of the SOLIDERS :)
Thanks for any updates ! -
08 Juni 2010 - 07:37
Dawn:
Sorry meant does anyone :( rushing around here trying to get things ready for the Return !! ;0 -
08 Juni 2010 - 10:44
De Bergertjes:
They will return on Thursday. The plane leaves in the afternoon.Will be somewhere in the evening they come home!!
We can't wait :)
Much fun guys! -
08 Juni 2010 - 11:44
Bedankt de Bergertjes !!!!!!!!!!! -
08 Juni 2010 - 13:35
Karin:
Zijn er ook weer verschillende vluchten?
Want de heenreis bestond uit 3 vluchten.
Gr. Karin -
08 Juni 2010 - 14:09
Joke :
Ik denk dat er inderdaad meerdere vluchten zijn want Gerard komt pas vrijdag de 11e heel laat thuis, hij was op de heenreis de laatste, leuk he, omdat er geen nieuws is gaan we met elkaar praten.veel sterkte allemaal, misschien horen we nog iets voordat ze thuis komen, groeten Joke de moeder van Gerard -
08 Juni 2010 - 14:29
De Bergertjes:
Ik begreep inderdaad dat er weer 3 vluchten zijn!Ons mannetje dacht dat hij rond half 2 's middags zou gaan vliegen (donderdag)Maar t' blijft volgens mij voor hun ook elke keer een verrassing.Schijnt defensie eigen te zijn :P -
08 Juni 2010 - 15:30
Dawn :
I can't wait hardly another day !! :) We all miss our , family members I see! Thats a good thing! Atleast I know out there I wasn't the only one ! :) I wish you all the best and your families. It has been wonderful most of the time to read all the support the families gave the troops. I heard today that 3 more Dutch soliders were wounden, let's all think about their families too. Enjoy all the homing comings ! I have a hugh surprise for my hubby !:) xx Dawn Stadman Newman