Het materiaal op weg!
Door: GerardBurgers
Blijf op de hoogte en volg Gerard
18 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam
Als je ziet dat wij met 34 personen 9 MB’s (Mercedes Benz 4x4) propvol kunnen krijgen met PGU (Persoonlijke Gevechts Uitrusting) en pelotonsmaterialen, zoals radio’s, portofoons, zaklampen, kantoormaterialen e.d., hoe zou dat er dan uit zien voor 850 PAX (personen) met 450 vtgn (voertuigen)?
In NOR (Noorwegen) mogen alleen ontsmette vtgn komen.
Vandaag zijn wij met onze MB’s naar Eemshaven gereden om ze daar te laten ontsmetten en over te dragen aan DVVO (Defensie Verkeers- en Vervoersorganisatie) http://www.defensie.nl/cdc/transport
DVVO regelt de verscheping van de vtgn naar NOR, vangt ze daar ook weer op en geeft ze weer uit aan de verschillende onderdelen. Gelukkig waren wij redelijk vroeg want er waren nu al behoorlijke files voor de ontsmettingsstraat. Mij benieuwen hoe snel we de MB’s in NOR terug hebben. Dat wordt nog zoeken….
Kijk op: http://www.defensie.nl/landmacht/actueel/nieuws/2010/05/20/46161770/Voertuigen_ontsmet_voor_bootreis_Noorwegen_video
19 Mei 2010 - 16:31
Ruud Gimbergh:
en de mensen? moeten die ook ontsmet worden? hogedrukspuit? -
19 Mei 2010 - 21:06
Ben:
Heel indrukwekkend! Prschtig om te zien en ik heb bewondering voor alle betrokkenen.